Personallarm

Låt både arbetsplats och personliga önskemål styra valet av personallarm

Är man ensam på arbetsplatsen eller om det är långt till närmaste medarbetare, kan man behöva larmteknik som ger trygghet och säkerhet. Personallarm och överfallslarm från Zafe är flexibla och går att anpassa till många olika situationer och arbetsplatser exempelvis inom vården, socialförvaltning eller hemtjänsten. Våra personallarm kan dessutom användas i kombination med övriga larmsystem från Zafe.

Larmet som passar överallt

Larmet kan antingen bäras i fickan i form av en smidig handenhet eller på armen som en ännu mer diskret larmklocka. En av de stora fördelarna med personallarmet är att flera i personalen både kan sända och ta emot larm. Ett larm till en handenhet kan komma antingen från någon annan handenhet eller från en larmklocka. Vill man att larmet ska gå externt, kan det skickas till bevakningsbolag eller aktivera en sirén.

Snabb och smidig installation

Larmklockan är vattentät och kan bäras antingen på handleden eller runt halsen. Radiosignalen är programmerbar och kan via olika tryckkombinationer sända upp till tre olika larm eller meddelanden. Handenheten tar emot larm antingen genom att vibrera eller genom ljudsignal. Båda enheterna och hela det kompletta personallarmet från Zafe installeras snabbt och smidigt.

Extra säkerhet genom positionering

Både handenheter och larmklockor kan förses med RFID (Radio Frequency Identification) som gör det möjligt att se var den larmande personen befinner sig. En extra säkerhetsåtgärd som gör att hjälp snabbt kan komma till platsen.

Prova själv!

Bästa sättet att lära sig mer om personallarmet från Zafe är att själv prova det. Kontakta oss så besöker vi arbetsplatsen och gör en demo. Tillsammans går vi igenom funktioner, möjligheter och diskuterar hur larmet bäst kan anpassas till er verksamhet.

Varför Zafe

  • Larmar kollegor eller bevakningsbolag
  • Smidiga diskreta larmenheter
  • Snabb installation
  • Kan förses med RFID

Kontakta oss
för mer information

     
Kontakta oss

Våra kunder

Några av alla kommuner
som valt Zafesystemet:

Sköld Malmö kommun Malmö kommun
Sköld Norrköping kommun Norrköping kommun
Sköld Stockholm kommun Stockholm kommun
Zafesystem beskrivning